avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara Fiica mea a avut un accident de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara Fiica mea a avut un accident de motocicleta, dupa ...

Bună seara
Fiica mea a avut un accident de motocicleta, dupa ce un șofer i-a tăiat calea. Este internata la Spit.Floreasca. La începutul lunii iulie a semnat la firma unde lucreaza un document cu acordul partilor de incetare a activității incepand cu data de 31 iulie.
Întrebarea mea este: firma are sau nu voie sa mai înceteze contractul de munca tinand cont de faptul ca ea va avea concediu medical o perioada îndelungată?
La o discuție cu sefa ei, aceasta i-a spus ca perioada aceasta, de la semnarea documentului și lână acum nu se considera preaviz și contractul de munca va înceta de drept la 31 iulie.
Mulțumesc mult

Bună ziua.

Situația fiicei dvs. este una dificilă și, din punctul meu de vedere, aveți nevoie de sprijin de specialitate, sens în care vă sfătuiesc să vă angajați un avocat.

Atât situația profesională, cât și situația personală, necesită elaborarea unei strategii corespunzătoare și o abordare profesionistă, pentru ca aceasta să aibă un viitor cât mai reușit.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face proces de ieșire din indivuziune din tp fara dezbaterea ... Lavi Camani Lavi Camani Se poate face proces de ieșire din indivuziune din TP fara dezbaterea succesiunii titularului? (vezi toată discuția)
Buna ziua! voiam sa va adresez o intrebare legata de alegerea ... Rzvy999 Rzvy999 Buna ziua! Voiam sa va adresez o intrebare legata de alegerea avocatului in dreptul penal. Din cate stiu cele mai importante etape sunt camera preliminara si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, fratele meu a circulat cu mașina prin oraș fără ... Olimpiuc Olimpiuc Bună ziua, fratele meu a circulat cu mașina prin oraș fără permis și a acroșat o mașină ce voia sa iese din parcare, nu sunt victime doar pagube ... (vezi toată discuția)