avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara Fiica mea a avut un accident de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara Fiica mea a avut un accident de motocicleta, dupa ...

Bună seara
Fiica mea a avut un accident de motocicleta, dupa ce un șofer i-a tăiat calea. Este internata la Spit.Floreasca. La începutul lunii iulie a semnat la firma unde lucreaza un document cu acordul partilor de incetare a activității incepand cu data de 31 iulie.
Întrebarea mea este: firma are sau nu voie sa mai înceteze contractul de munca tinand cont de faptul ca ea va avea concediu medical o perioada îndelungată?
La o discuție cu sefa ei, aceasta i-a spus ca perioada aceasta, de la semnarea documentului și lână acum nu se considera preaviz și contractul de munca va înceta de drept la 31 iulie.
Mulțumesc mult

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:45, 29 Iulie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.
[

~ final discuție ~