avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua. Va rog sa ma sfătuiți în următorul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua. Va rog sa ma sfătuiți în următorul caz: Am doi ...

Bună ziua. Va rog sa ma sfătuiți în următorul caz:
Am doi copii băiatul întra clasa a 8 a (elev bun, cu media generala peste 9,25 în fiecare an...) și fetita care intra în clasa a 2 a.
Ambii copiii sunt născuți în Japonia și am revenit în tara acum 7 ani când a început băiatul școala.
Acum din cauza unor probleme de familie v-a trebui sa plec pt aprox 5 luni în Japonia împreună cu soțul dar nu pot lăsa copiii în tara....cel puțin nu pe cea mica....
Cu băiatul am vb și sa zicem ca e ok... ,fiind un copil liniștit poate sa stea cu mama mea, chiar dacă sunt conștientă ca este o vârstă la care nu este chiar indicat sa - l las ,mai ales ca este ultimul an... In fine cu el sa zic ca rezolv, și plecarea mea nu l va afecta nici emoțional și nici la rezultatele scolare.
Dar ce fac cu cea mica? Cum rezolv cu școala? Va trebui sa repete anul dacă nu o duc atâta timp?
As putea oare găsi înțelegere la doamna directoare pt ca nu as vrea sa schimbe clasa. (este un copil f emotiv, se integrează greu...).
Va rog mult sa ma sfătuiți cum as putea face încât sa nu trebuiască sa repete anul.
(BINEÎNȚELES CA VOI LUCRA CU EA ACASĂ ÎN TOT ACEST TIMP ȘI VOM ÎNCERCA SĂ ȚINEM PASUL CU CELALTI COPIII DIN CLASA)
În Japonia va trebui sa ajungem în luna Noiembrie.

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ... andreea 19 19 andreea 19 19 Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte ... (vezi toată discuția)
Copil batut la scoala de catre elevi, pasivitate conducere Razvangabi Razvangabi buna ziua ......o intrebare va rog...imi puteti spune ce as putea sa fac deoarece am o fetita care termina clasa a x si de vre-o luna este batuta in fiecare zi ... (vezi toată discuția)
Buna . am si eu o problema pe care nu o pot rezolva .am un baietel ... ivuanamaria@yahoo.com ivuanamaria@yahoo.com Buna . Am si eu o problema pe care nu o pot rezolva .Am un baietel in clasa a -I-a si o golega de a lui tot in aceasi clasa cu el are probleme de comportament ... (vezi toată discuția)