avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Piesele schimbate la o masina pe Casco Buna ziua, Am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Piesele schimbate la o masina pe Casco Buna ziua, Am reparat ...

Piesele schimbate la o masina pe Casco

Buna ziua,
Am reparat masin ape casco.
Iniatial a fost doar partea de tablarie care a fost sgaraiata de catre masina de gunoi cu scara. Asta a fost la constatarea on-line.
La cea d ela service, au zis ei ca este fisurat si farul. Nu am putu sta langa masina cand s-a facut constarea. desi ea se putea face cand a fost pe rampa pt schimbarea scutului in deplina lumina si vizibilitate. dar nu s-a facut dupa la sol, dupa ce s-au desfacut 2 suruburi la scutul nou de tabla si ca verdict far fisurat.
Ma rog, am acceptat. Acu urma sa astept verdictul al doilea al asiguratorului, numele 2 pe piata, fara vreo poza cu fisura.
Am plecat cu masina si am fost chemat dupa vreo luna.
Am dus masina si am plecat.
Dupa vreo saptamana si sun eu la ei si dupa ce o doamna care mi.a facut dosar a fost ca surprinsa de telefon, era cica gata. Am cerut ca farul s ail p[un ain portbagaj.
Stupoate si liniste. Sa intre ca parca nu se poate. ma suna ea.
Dupa 5 min m-a sunat, ca nu se poate pt ca la cererea asiguratorului farul se distruge!
Adica cum farul se distruge? Este proprietate avoastra? Mi.am dat acordul? Poza cu farul avariat nu am primit nici pana acum!
Ajung sa ridic masina si cer acelasi lucru. Nu, ca farul se distruge. Si o sa primesc poza cu el distrus? Pe bune?
Pai trebuie sa primesc o poza cu el avariat, cu nr de inregistrare al farului de pe masina si apoi daca imi dau acordul, vom vedea ce si cum.
Le-am spus ca la toate reparatiile facute la vechea masina pe asigurare sau casco sau pe banii mei la reparatiile anuale, am fost intrebat daca vreau ceva din piesele schimbate. Acum nu! Poze nu! Sa stau sa vad si eu cum este farul FISURAT, NU. In conditiile in care, tabla nu era strapunsa sa ajunga pana la far, ci doar zgariata superficial!
Am vb si cu asiguratorul si culme acere prin mail service-lui sa imi dea poza cu farul !
Pai cum, adica el nu are?
Nu cumva este o facatura?
Reparatia, aripa vopsita si far schimbat, a costat 7500 si ceva lei.
Eu ma intreb, tot jocul asta cu repartiile si costurile umflate nu este regizat?!?
Inainte asiguratorul state a la cate un service si se facea constarea se uiat la piesel schimbate. Acu totul s eface din birou si nici macar nu are poze? Pai cum dat el "ordin" de reparatie, pe baza a ce? a unei intelegeri micute de colt?
Cum da el verde la distrugerea unui bun proprietate persoanal? Conform carei legislatii devine el proprietar? unde scrie? la-m intrebat daca in polita lui scrie ca el devine proprietar pe piesa mea? Are acordul meu? A zis, senin, ca nu!
Si deci cum ramane cu farul; meu sau o fi al lor?
Deci, la anul voi plati mai mult la casco? Mai ales ca sotia nu m-a lasat sa ii contactez pe cei de la Rebu care activeaza in zona.
DECI, PIESA, A CUI E PIESA? parafrazare dupa "halatul, cat costa...?"
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2024
cosmin910, utilizator