avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot sa imi deduc taxa de scolarizare (8500 euro pe an) ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot sa imi deduc taxa de scolarizare (8500 euro pe an) pe PFA?

Buna ziua!
Sunt tehnician dentar care functioneaza cu un PFA cu cod CAEN 3250(Fabricarea de dispozitive, aparate si instrumente medicale si stomatologice) si as dori sa imi continui studiile in domeniul stomatologiei(cod CAEN 8623). Exista vreo posibilitate sa imi deduc taxa de scolarizare (8500 euro pe an) pe PFA? mentionez ca am inscris doar un singur cod CAEN ca si activitate principala.(3250). Multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dentalbit01 , utilizator 15:35, 29 Iulie 2024
Nu.
Buna ziua! Va multumesc pentru raspuns. imi puteti, va rog, argumenta raspunsul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)
Drept de rambursare tva hmcs2004 hmcs2004 O firma are ca obiect de activitate Laborator de tenica dentara cod caen 3250 Fabricarea de dispozitive , aparate si instrumente medicale si stomatologice, ... (vezi toată discuția)
Cod caen protezare si ortezare nina-iza nina-iza Buna ziua, Am lucrat la o firma de protezare si ortezare, acum sunt somer, dar doresc sa infiintez un S.R.L. si as dori sa stiu care este codul CAEN pentru ... (vezi toată discuția)