Sunt 2 blocuri, amplasate pe 2 loturi distincte cadastral, respectiv 911mp și 659 mp, noi neavand nici un drept asupra terenului lor iar ei au doar un drept de trecere pe pietonal, împrejmuite la comun de un gard, având 2 porți pentru blocul meu și o poarta pentru blocul al doilea.
Aceștia din urma avand pretenții mai mari și exercitandu-si drepturi ca și proprietari mai mult decât noi, ajungând sa mi se spună ca ii deranjez eu, pe propriul meu teren, dintre aceștia parcandu-si câte 2 masini chiar 3 pe lotul nostru iar noua doar o mașină, penibil. De altfel fără nici o jena și un tupeu nesimțit, ni se dictează și ne este folosit cuptorul și masa de luat mass ca și cum ar fi curtea lor.
Deci noi la noi în curte alții ne fac reguli.
robert1958 a scris:
Să înțeleg că proprietarii de la cele două blocuri nu dețin părți comune ce nu pot fi folosite decât în comun și sunt obiectul unui drept de coproprietate forțată ?
A.D.A1986 a scris:
Bună ziua,
Sunt proprietar al unui ap. și al unei cote parti egale de 12.5% a spatiului comun perpetu, continuu și fortata a tuturor propr. dintr-un bloc de 8 ap., ce face parte dintr-un condominiu alcătuit din 2 blocuri cu loturi de teren distincte în schiță cadastrala.