avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Lucrez intr-o firma de peste 3ani, sediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Lucrez intr-o firma de peste 3ani, sediu central al ...

Buna ziua, Lucrez intr-o firma de peste 3ani, sediu central al firmei in alta tara si sucursala locala in Romania. Contract full time. Am cerut marire de salariu, seful de aici spune ca seful cel mare nu doreste marirea salariului, nu doar pentru mine, pentru nimeni. Nu doreste sa plec din firma, singura varianta ar fi sa demisionez si sa ma reangajeze pe un salariu mai mare. In principiu am spus NU, dar am zis sa intreb aici, dvoastra ce ati face in cazul meu, daca ati primi astfel de propunere? Avand in vedere ca in viitorul apropiat imi doresc un copil si poate as dori sa-mi fac si un credit pentru a inlocui masina persoanala. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 31 Iulie 2024
Este decizia dvs, nu a noastra ..insa angajatorul nu are obligatia de a va accepta cererea ..reangajarea va fi la acelasi loc de munca sau in alta parte?
Angajarea se va face la aceeași firmă. Angajatorul mi a propus să fac asta.
1. Angajatorul are obligatia sa va ofere salariul minim brut poe economie.

2. Salariul individual se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat.

~ final discuție ~