avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,cum pot afla daca inca mai sunt urmarita ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,cum pot afla daca inca mai sunt urmarita penal?

Buna ziua,cum pot afla daca inca mai sunt urmarita penal?As dori sa ma inscriu la politie insa de aproape 10 luni nu am mai primit niciun semn,mi s a spus ca voi fi chemata la sectie,credeti ca s-a renuntat la urmarirea penala?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2024
anamaria040120, utilizator

Alte discuții în legătură

Am sustras din magazinul kaufland , produse in valoare de 270 ... ElenaConstantinqwety ElenaConstantinqwety Am sustras din magazinul Kaufland , produse in valoare de 270 lei , le am băgat in ghiozdan îndreptându ma spre casele self service unde am plătit un ... (vezi toată discuția)
Furt mega image alexandru250100 alexandru250100 buna ziua! acum 5 luni, o prietena a furat dintr-un magazin mega image 2 produse in valoare de 25 de lei (in total). politia a fost chemata, am mers cu ea in ... (vezi toată discuția)
Referitor la prima intrebare... am fost chemat la politie dupa ... Rodry Rodry Referitor la prima intrebare... Am fost chemat la politie dupa 3 luni de la savarsirea faptei ,am recunoscut in declaratie si astept de mai bine de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)