avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele meu a cumparat recent un loc de casa ce se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele meu a cumparat recent un loc de casa ce se invecineaza ...

Fratele meu a cumparat recent un loc de casa ce se invecineaza ca tata (adica in spatele gradinii tatalui). Exista o cărare facuta de batrani ce trece prin curtea fratelui meu pana la casa vecinei. Am mai avut certuri cu vecina inainte iar acum s a apucat sa coseasca iarba din curta vratelui si din spatele gradinii lațindu-și cararea. Tata s a apucat sa bata pari pentru a ingradii ambele terenuri (al lui si al fratelui meu). Dupa ce a batut doar 6 pari a inceput sa primeaca apeluri de amenintare de la baietii vecinei. Tata a sunat la politistul din sat dar acesta a zis ca nu poate sa faca nimic, ca politia nu ofera paza si protectie si pur si simplu e care pe care. Dupa baietii vecinei au scos parii, pe motiv ca aceea este cararea lor si ca nu va exista nici un gard. Vecina in continuare tunde iarba si isi face din carare pietonala. Ce e de facut?
Precizez ca fratele meu s a inscris la un post liceal, (politia de frontieara) si are retineri in a depune plangeri sau a intra in conflicte deoarece se teme sa nu il afecteze ca viitor politist de frontiera. Va rog sa ma ajutati!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2024
ilinca3, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:19, 31 Iulie 2024
Buna ziua,

Daca nu aveti hotarul stabilit exact contactati un avocat si chemati vecina in instanta pentru granituire.

Asa se stabileste granita si apoi puteti imprejmui terenul chiar daca nu doresc vecini..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare Cris11 Cris11 Buna ziua! Locuiesc in aceiasi curte cu fratele meu. El are o jumatate si eu o jumatate. Avem o cale de acces comuna in indiviziune. Terenul este ingust . In ... (vezi toată discuția)
Vecinul si-a construit gardul pe terenul meu DANIEL2568 DANIEL2568 In luna martie 2016,am cumpărat o casa cu terenul (construit + gradina) ce măsoară ca suprafața 1000 m2. In momentul cumpărării, fosta ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi apar proprietatea din mediul rural atunci cand nu am gard? ana_stan22 ana_stan22 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie neplacuta. Am cumparat de curand o casa la tara, veche, fara gard. Nu am posibilitatea financiara de a face in acest ... (vezi toată discuția)