avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut un incendiu care mi-a distrus complet casa. In ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut un incendiu care mi-a distrus complet casa. In procesul ...

Am avut un incendiu care mi-a distrus complet casa. In procesul verbal al pompierilor se mentioneaza ca a fost pus foc. Eu nu eram acasa si curentul era oprit din tablou. Politia a trimis un expert care m-a chestionat NUMAI in legatura cu instalatia electrica. Ma tem ca din raportul lui va rezulta ca indendiul s-a datorat unui scurtcircuit. INTREBAREA MEA este dacă am dreptul să solicit o contraexpertiză, cui si când sa ma adresez.

Alte discuții în legătură

Incendiu instalatie electrica mihaelatucaliuc mihaelatucaliuc Buna seara, Am un vecin care are o instalatie electrica foarte proasta si proiectata pentru un consum foarte redus. In prezent acesta a conectat mai multe ... (vezi toată discuția)
Abuz al societatii de asigurare in despagubire bogdans29 bogdans29 Buna ziua. In urma cu trei saptamani garsoniera in care locuiam a fost distrusa aproape in totalitate de un incendiu provocat de un scurtcircuit. Nu era ... (vezi toată discuția)
Aer conditionat instalat in mod incorect si periculos eu_patratel eu_patratel Unde ne putem plange (si sa avem si un rezultat, desigur) de vecinii care si-au instalat aparate de aer conditionat in mod periculos pentru bloc, in sensul ca ... (vezi toată discuția)