avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Am lucrat in Austria in anul 2021 cu ctr. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Am lucrat in Austria in anul 2021 cu ctr. munca ca ...

Buna ziua! Am lucrat in Austria in anul 2021 cu ctr. munca ca sofer pe tir la o firma austriaca, acum vreau sa ma angajez in tara si i-mi cere experinta ca sofer minim 6 ani, cum pot demonstra acel an de vechime din Austria viitorului angajator di Romania? Am ctr. de munca din Austria si am cerut zilele acestea firmei din Austria sa-mi elibereze o adeverinta pt perioada lucrata la ei. Este legal si valabil sa demonstrez viitorului angajator(pt.un loc de munca la stat) cu acestea dupa ce le traduc si legalizez si apostila pusa. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:04, 31 Iulie 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Experienta profesionala de 6 ani nu face parte din conditiile de angajare. Poate fi o cerinta a firmei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa pot inchide cartea de munca metzsibiu metzsibiu am rugamintea sa-mi expicati care sint pasi ce trebe sa-i urmez pentru a rezolva urmatoarea problema: ma cheama dan si in anul 2001 pina in 2003 m-am angajat ... (vezi toată discuția)
Cerere cetatenie italiana, caz special Cristi0011 Cristi0011 Buna ziua, Am 30 de ani, sunt in Italia de 15 ani si lucrez in domeniul financiar. Am terminat liceul si facultatea aici. As dori sa depun cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Dobandire cetatenie italiana mihaichi mihaichi Mama mea a facut 11 ani de cand locuieste legal in Italia si doreste sa ia cetatenia italiana. Eu, in calitate de fiu major, pot dobandi la randul meu ... (vezi toată discuția)