avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Va salut,

Incerc sa fiu cat se poate de scurt. Parintii mei au construit inainte de 1991 un Balcon la un apartament de 2 camere aflat la parter. In urma decesului mamei mele, incercam sa facem carte funciara apartamentului. In urma expertizei tehnice MLPAT, memoriului tehnic de arhitectura, etc, am obtinut de la Primarie certificatul de edificare a constructiei ridicate fara autorizatie de constructie. Cu acest act adaugat la dosar, am mers la OCPI pentru intabulare. Cei de la OCPI ne-au trimis inapoi la primarie pentru un act de concesiune pe terenul de sub balcon. Cei de la primarie ne zic ca nu pot da actul de concesiune fara carte funciara. Ce pot face in urma acestui ping-pong la care sunt supus de autoritati?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2024
Andrei29ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:02, 31 Iulie 2024
Va salut,
In primul rand apelati la un avocat cu actele in mana pentru analiza situatiei de fapt si de drept. Oricum trebuie sa faceti acest pas. Poate ca celor de la cadastru sau celor de la primarie le scapa ceva, si veti rezolva problema foarte simplu.
Ca ultima solutie insa, ii chemati in judecata pe toti si transati problema in instanta.

~ final discuție ~