avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Deci, sa înțeleg ca anii lucrați la 4 ore, pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Deci, sa înțeleg ca anii lucrați la 4 ore, pe lângă pensia ...

Deci, sa înțeleg ca anii lucrați la 4 ore, pe lângă pensia de invaliditate gr. 3, se iau în calcul la reducerea vârstei de pensionare de drept? Exemplu: 38 ani vechime 8 ore +7 ani vechime, contribuție 4 ore, pe langa pensia de invaliditate gr. 3. Va rog să-mi spuneți dacă este corect, în total sunt 45 ani vechime? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata dannybog82 dannybog82 buna seara, imi puteti zice daca o persoana de sex feminin cu varsta de 56 ani nascuta in luna nov.,si 25 ani pe cartea de munca are drept la pensie?sau ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala mariana horlaceanu mariana horlaceanu Buna ziua , Ma numesc Mariana Horlaceanu, sunt nascuta la 18.12 1953,sunt absolventa de studii superioare, 5 ani, curs de zi, si vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)
Data pensionare limita de varsta seneca399 seneca399 Sunt nascut in mai 1961,am 31 ani vechime in munca din care 9 ani in grupa a II-a.de munca Incepand cu 1 martie 2013 sunt pensionar invaliditate gr.III. La ce ... (vezi toată discuția)