avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salutare, dacă eu am 20 de ani iar iubita mea 16 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salutare, dacă eu am 20 de ani iar iubita mea 16 ani și ceva, ...

Salutare, dacă eu am 20 de ani iar iubita mea 16 ani și ceva, dacă aș lua o la mine acasă fără acordul părinților ei, ce as putea să pățesc?
Mama ei nu prea face nimic , când trebuie sa le facă de mâncare zice ca e sluga lor , și chestii de astea și când spune ca nu mai poate sau ceva de genul, o amenință că nu o mai lasă să se vadă cu mine, dacă ea ar spune ca vine de bunăvoie și ca nu vrea sa se mai întoarcă acasă ce pot să pățesc eu ?

Alte discuții în legătură

Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu ... Karina.karri07 Karina.karri07 Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu de 22 de ani,dar mama nu mă lăsa ea de fel este foarte stricta,nici să mă văd cu el și mai ... (vezi toată discuția)
Iubita mea doreste sa plece de acasa alexcristea21 alexcristea21 Buna ziua Iubita mea doreste sa pleace de acasa , parinti ei nu sunt de acord cu aceasta relatie , i-au luat telefonul , au batut-o , au amentintat-o ca o ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)