avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu urmatorul aspect . ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu urmatorul aspect . pe procesul ...

buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu urmatorul aspect .
pe procesul verbal de constatare, la rubrica cu institutia din care face parte agentul de politie, este trecut doar BRIGADA RUTIERA. eu carei institutii ma adresez daca vreau sa fac contestatie? devine cumva procesul verbal nul? multumesc !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:25, 1 August 2024
Plingerea contraventionala se depune la judecatoria de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru 30 de zile, proces verbal de contravenþie neînmânat Teracsro Teracsro Buna ziua. Am avut parte in urma cu 3 zile de nefericita ocazie sa dau peste un politist dus cu pluta. Eu stationam la o intersectie la semafor iar la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in sectorul 2 si proces verbal de contraventie incheiat de biroul incidente rutiere sector 3 cristinafeb cristinafeb Buna ziua, am o dilema. Am avut un accident rutier pe raza sector 2. Am fost la Accidente usoare sector 2 unde s-a eliberat doar autorizatia de reparatie insa ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie ... ion_devalcea ion_devalcea Buna ziua ! va rog sa-mi spuneti daca un PROCES VERBAL DE CONTRAVENTIE RUTIERA este nul de drept daca la intocmirea acestuia de catre agentul constatator s- a ... (vezi toată discuția)