avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ,pe 9 septiembre am sedinta in instanta pt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ,pe 9 septiembre am sedinta in instanta pt divort de ...

Buna ziua ,pe 9 septiembre am sedinta in instanta pt divort de comun acord cu toate accesorile stabilite in cererea de divort...ce se intampla la sedinta,se desface casatoria si obtinem div ,cat mai trebuie ast pana avem div in mana????
Buna ziua, depinde de mai multi factori: ce e in dosar, ce probe se vor administra, daca exista motive de amanare, daca sunt si minori in dosar, etc. Ar fi bine sa mergeti insotita de un avocat mai ales ca pana la primul termen mai puteti face modificari daca se impun.
Avem un avocat care se ocupa de caz ...am semnat amandoi pt tot ce este in cerere...custodia si domiciliul fetei cat si pensia alimentara la fel si numele meu dupa divort...noi suntem separati oricum de 4 ani nu mai avem ce adauga doar vrem divortul....in ziua cand se da sentinta de divort primim si noi d ela avocat foaia de div sau se mai ast ?????
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu credeți ca aceste aspecte ar trebui discutate cu av angajat,av căruia se presupune ca I ați achitat un onorariu?Hotărârea o comunica instanta la domiciliul dvs sau la domiciliul ales/cab av,urmând sa fie legalizata ulterior de av dacă a fost plătit și pt acest demers.

~ final discuție ~