avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Eu am castigat un proces in Romania iar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Eu am castigat un proces in Romania iar cheltuielile ...

Buna ziua
Eu am castigat un proces in Romania iar cheltuielile de judecata au fost cerute pe cale separata. Partea pierdanta in acest proces este un cetatean strain.
Intrebarea mea este: oare pot sa deschid un proces in Romania pentru acele plati sau e necesar sa deschid in tara in care locuieste? El are adresa la avocatii lui din Romania. Instantele romane au competenta de a solutiona aceasta problema?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Controverse fata de exceptia lipsei de interes cezarad cezarad Va prezint o situatie de fapt. O persoana a castigat o actiune civila care a generat cheltuieli de judecata in cuantum de 1000 de lei (taxa de timbru, onorariu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pe cale separata myhy myhy Buna ziua, As vrea sa va rog pentru o lamurire: Am pierdut un proces in apel(conflicte de munca). Partea adversa a cerut in prima instanta ,precum si in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere hotarare de divort din afara tarii antonescu26 antonescu26 V-as ruga in masura in care se poate sa ma lamuriti asupra pasilor ce trebuiesc urmati pentru rezolvarea acestei probleme pe care v-o prezint pe scurt. In ... (vezi toată discuția)