avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Titularul unei catedre era pe CCC 7+ani, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Titularul unei catedre era pe CCC 7+ani, și trebuia ...

Buna ziua!
Titularul unei catedre era pe CCC 7+ani, și trebuia să revină la muncă în octombrie 2024. Astăzi (01.08.2024 și de acest caz nu era titularizabil) a renunțat la catedra în formă legală la inspectorat.
Acum este altcineva cu definitivat și continuitate până la data respectivă pe catedră, dar are notă mai mica decât eu la examenul de titularizare in anul acesta și nu este din localitate. Exista posibilitatea sa pot ocupa in cursul anului (octombrie după ce se expiră continuitatea lui?) ca și titular, cu nota mai mare, local, grad II.?
Sau cum aș putea proceda în acest caz?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Metodologie titularizare mirabela23 mirabela23 Buna ziua! Situatia e urmatoarea: o persoana a fost propusa spre titularizare la nivelul scolii (cf. art.253) anul trecut pe un post complet - 18 ore- desi ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intelege?...pentru cei interesati de subtilitati juridice arhontele arhontele ORDINUL 3770/1998 .Prezentarea la examenul pentru definitivarea în învăţământ este obligatorie la expirarea stagiului de 2 ani de la obţinerea ... (vezi toată discuția)