avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca la calculator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca la calculator

exista o lege referitoare la munca la calculator? am auzit ca daca se lucreaza la calculator putem beneficia de 3 zile libere pe an (in afara zilelor de concediu)? daca stie cineva mai mult despre acest subiect il rog sa imi raspunda. multumesc
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 23:13, 21 Ianuarie 2007
exista o h.g. noua referitoare la munca pe calculator este 1083/2006 sau asa ceva .cand merg la birou iti raspund exact nr.
h.g. nr 1028/2006
Ar fi mult de spus ca Statul Roman trebue sa ACEPTE in INTERIORUL LUI normativa Comunitarie cum ar fi Direttiva Comunitaria 270/90/CEE del 21/6/90, te invit sa vizitezi situl comnitati europenne si la sectie MUNCA poti avea toata legislazie ce in domeniu. Este sacrificant dar INTERESANT! numai BINE pa
in lege nu scrie nimic de sporuri Mai sunt?
Nici in HG:(

Alte discuții în legătură

Spor lucru la calculator (ecran) ContSters275324 ContSters275324 Buna ziua! Imi desfasor activitatea 6/8 ore in fata ecranului PC si stiu ca in unele institutii se asigura spor pentru ecran. Care este cadrul legilativ care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, se poate introduce în ccm decontarea ochelarilor ... dutun dutun Bună ziua, Se poate introduce în CCM decontarea ochelarilor de vedere, conform Directivei europene 90/270/CEE privind condițiile minime de securitate și ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale neacordate ContSters134265 ContSters134265 De 3 ani sunt angajat la o societate in functia de contabil, care necesita lucru in permanenta la calculator, dar nu am primit niciodata de reducerea ... (vezi toată discuția)