avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Vă rog mult să mă îndrumați unde să ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Vă rog mult să mă îndrumați unde să apelez ...

Bună ziua,
Vă rog mult să mă îndrumați unde să apelez pentru următoarea situație, situație care trebuie rezolvată urgent.
Locuiesc la bloc, la un etaj intermediar.
La etajul 4 exista o familie mama și 2 băieți, iar unul dintre ei deține un câine foarte bătrân, mare, cu blana netunsa, incalcita și binenteles cainele miroase foarte urat și are și multe răni pe corp.
Vreau sa va spun ca stăpânul câinelui este bolnav mintal și din cauza aceasta vecinilor le este frica sa vorbească cu el pentru ca este violent și sare la bătaie.
La noi pe scara e plin de par de la parter pana la 4, vecinii de pe coloana lui abia ca pot întra în baie din cauza mirosului(bănuiesc că, câinele își face nevoile și în baie)
Este o familie cu probleme, foarte murdară, dar nu este problema mea.
Ce mi-as dorii este sa intervină cineva pentru ca noi ca locatari ducem în casa noastră tot parul de pe scara, iar mirosul este groaznic.
Nici un vecin nu are curaj sa mearga la politie.
Va rog mult sa ma ajutați cu un sfat, cine ar putea rezolva aceasta problema urgent ?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Exista vro’ solutie la o problema legata de un vecin care refuza sa si scoata cainele sa si faca nevoile afara? Bioprea Bioprea Buna ziua, De ceva timp exista un miros de a dreptul neplacut in baia locuintei mele. Ultima oara cand am fost la administratie am sesizat si problema ... (vezi toată discuția)
Vecini mizerabili Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Locuiesc la bloc, iar vecinii mei , in apartamentul de langa mine, detin 5 caini, foarte murdari, o parte par a fi bolnavi. De la ei, din locuinta ... (vezi toată discuția)
Vecinul si cainele lui syruss syruss Am cautat si urmarit pe forum mai multe subiecte despre caini si stapanii lor, marea majoritate avand probleme cu latratul lor insa eu am o problema un pic mai ... (vezi toată discuția)