avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini mizerabili
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini mizerabili

Buna ziua. Locuiesc la bloc, iar vecinii mei , in apartamentul de langa mine, detin 5 caini, foarte murdari, o parte par a fi bolnavi. De la ei, din locuinta lor, vine un miros greu de descris, de parca ar fi murit ceva in casa aia. Pe etajul meu miroase infernal. Bineinteles ca nu ai cu cine vorbi... Asociatia de proprietari a fost informata, le-a atras atentia de mai multe ori, fara rezultat. Ce masuri legale as putea sa iau, unde as putea face o sesizare, ce pasi ma sfatuiti sa urmez. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
Codrinvld, utilizator
Cel mai recent răspuns: Codrinvld , utilizator 21:34, 5 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica locala
A mai procedat cineva asa, sesizand DSP-ul? Si a mai rezolvat si problema?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este unica autoritate competenta sa constate si sa aplice sanctiuni in cazurile in care sunt incalcate dispozitiile referitoare la santatea publica ,or in speta dv afirmati
vecinii mei , in apartamentul de langa mine, detin 5 caini, foarte murdari, vine un miros greu de descris,
,respectiv reprezinta factor de risc
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte proprietatile ... maria1956 maria1956 Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte proprietatile a facut cusca pentru caine asezata pe beton.O parte din dejectiile cainelui se scurg la noi in ... (vezi toată discuția)
Crescatorie de gaini si porci langa locuinta vecinului dianami dianami Buna seara, Unde trebuie sa ma adresez daca vecinul creste gaini si porci (langa casa mea) iar mirosul si zgomotul provenit de la animale este deranjat ... (vezi toată discuția)
Vecini, probleme cu curatenia curtii comune gina09032007 gina09032007 Locuim intr-o vila ,in care mai exista 2 apartamente.Vecinii de la ultimul etaj au 2 caini ,de rasa si f.frumosi pe care ii tin inchisi intr-un spatiu de ... (vezi toată discuția)