Buna ziua!
M-am mutat recent intr-un bloc. Sunt proprietar si sunt proprietar si peste un loc de parcare pentru care platesc taxe si am toate dovezile necesare.
Cineva si-a parcat masina pe locul meu de parcare de cateva luni bune. Initial, i-am lasat un bilet in care l-am rugat sa-si ridice masina de pe locul meu de parcare, iar acesta a luat biletul si si-a dat jos placutele de inmatriculare. :)))
Nu m-am gandit sa fac poze la masina parcata atunci cand avea placutele de inmatriculare, nici nu mi-a trecut prin cap ca poate sa faca cineva asa ceva.
Ce este de facut? Considerand faptul ca nimeni nu-l cunoaste. Mi-a zis un vecin ca ar putea sa fie unul din vecinii care este foarte des plecat in Germania. Nu l-am gasit acasa.
Sa sun la asociatia de proprietari? Sa sun la o firma de ridicari? Sa merg la politie? Sa merg la un avocat? :))
gi-jane2
Moderator 9din 12 utilizatori consideră acest răspuns util
Aveti seria de caroserie în parbriz, sunați la politie.
Puteti de asemenea sa tractări masina in afara locului și sa sunați apoi ca masina e abandonata pe domeniul public.
DinuX
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu va atingeti de masina, puteti sa va treziti cu plangere pentru distrugere. Sunati la Politie (la Politia Locala sau la sectia de politie de care apartineti, nu la 112), ei vor identifica proprietarul pe baza VIN (vizibil in zona parbrizului).
DinuX
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
La alea foarte vechi nu este numarul acolo, gen mai vechi de 20 de ani... Nu cred ca este cazul. Oricum trebuie sa sune la Politie, spune ca nu stie a cui este masina, nu poate fi identificata, ii ocupa locul de parcare si este posibil sa faca obiectul unei infractiuni pentru ca ii lipsesc numerele de inmatriculare...