avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina fara numere de inmatriculare parcata pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina fara numere de inmatriculare parcata pe proprietate privata

Buna ziua!
M-am mutat recent intr-un bloc. Sunt proprietar si sunt proprietar si peste un loc de parcare pentru care platesc taxe si am toate dovezile necesare.

Cineva si-a parcat masina pe locul meu de parcare de cateva luni bune. Initial, i-am lasat un bilet in care l-am rugat sa-si ridice masina de pe locul meu de parcare, iar acesta a luat biletul si si-a dat jos placutele de inmatriculare. :)))

Nu m-am gandit sa fac poze la masina parcata atunci cand avea placutele de inmatriculare, nici nu mi-a trecut prin cap ca poate sa faca cineva asa ceva.

Ce este de facut? Considerand faptul ca nimeni nu-l cunoaste. Mi-a zis un vecin ca ar putea sa fie unul din vecinii care este foarte des plecat in Germania. Nu l-am gasit acasa.

Sa sun la asociatia de proprietari? Sa sun la o firma de ridicari? Sa merg la politie? Sa merg la un avocat? :))

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Masina blocata de un vecin ContSters209690 ContSters209690 buna sera, incerc sa gasesc o solutie la o problema stupida. m-am mutat de 2 ani intr-un bloc, pana aici nimic neobisnuit.In seara aceasta am parcat masina , ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!în cursul anului 2019 am încheiat un contract de ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Bună ziua!în cursul anului 2019 am încheiat un contract de vânzare-cumparare cu un dezvoltator ,pentru un imobil de 48,07 mp utili ,la cheie la prețul de ... (vezi toată discuția)
Poze autoturism fara aprobarea proprietarului LuceNera LuceNera Buna ziua. Am si eu cateva intrebari in legatura cu un accident auto care s-a produs din vina mea. Am avut masina parcata in fata blocului si cand am ... (vezi toată discuția)