Buna ziua!
M-am mutat recent intr-un bloc. Sunt proprietar si sunt proprietar si peste un loc de parcare pentru care platesc taxe si am toate dovezile necesare.
Cineva si-a parcat masina pe locul meu de parcare de cateva luni bune. Initial, i-am lasat un bilet in care l-am rugat sa-si ridice masina de pe locul meu de parcare, iar acesta a luat biletul si si-a dat jos placutele de inmatriculare. :)))
Nu m-am gandit sa fac poze la masina parcata atunci cand avea placutele de inmatriculare, nici nu mi-a trecut prin cap ca poate sa faca cineva asa ceva.
Ce este de facut? Considerand faptul ca nimeni nu-l cunoaste. Mi-a zis un vecin ca ar putea sa fie unul din vecinii care este foarte des plecat in Germania. Nu l-am gasit acasa.
Sa sun la asociatia de proprietari? Sa sun la o firma de ridicari? Sa merg la politie? Sa merg la un avocat? :))
DlGoe
Utilizator 1din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
In urbea mea aproape zilnic apar anunturi in presa locala cu masini abandonate si ridicate de politia locala. Daca proprietarul nu revendica autovehiculul in X zile, acesta va fi valorificat de comunitari. Chestie de HCL
Buna ziua, eu v-as sugera urmatoarele:
1. In primul rand sa aveti raspuns scris de la Polita Locala ca NU poate face nimik, pneyru ca macar puteau identifica proprietarul masinii..in fine
2. Depuneti o plangere penala pentru infractiunea de tulburarea de posesie;
3. Faceti poze masinii inainte si dupa ce o tractati in afara locului Dvs de parcare;
4. Notificare catre Asociatia de proprietari despre situatia ivita