avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general TAXA ALCOOL SI TUTUN
Discuție deschisă în Contabilitate în general

TAXA ALCOOL SI TUTUN

buna ziua . am deschis o societate ,obiect de activitate principal4711si5630 .as vrea sa stiu se mai plateste aceea taxa de autorizare pentru vanzarea bauturilor alcoolice si tutun . daca da unde se mai plateste si cat ?
Cel mai recent răspuns: id_alyna , utilizator 16:50, 6 Februarie 2010
Era taxa alcool,tutun de 2% aplicata la valoarea de vanzare a marfurilor. Nu se mai plateste demult, acum e inclusa in pretul accizelor care s-au majorat de cand s-a scos taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare tva la accize. coralya50 coralya50 La acciza fiind o taxa (\"Taxa suportata de consumatori, una din formele cele mai raspandite ale impozitelor indirecte, care se include in pretul de vanzare al ... (vezi toată discuția)
Accizarea tutunului produs in tara in cazul in care se doreste comercializarea sub forma de tutun vrac, ambalat la diferite gramaje. Conrad Conrad Nu reusesc sub nici o forma sa obtin informatii exacte in legatura cu accizarea tutunului. Situatia este urmatoarea: Producatorul X are o productie de x ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pot vinde bere produsă în românia fără să am ... ScorpioVlad ScorpioVlad Buna ziua. Pot vinde bere produsă în România fără să am licență pentru vânzarea de alcool? (vezi toată discuția)