avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă exista o cerere de chemare in judecata pt 2 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă exista o cerere de chemare in judecata pt 2 acuzați în ...

Dacă exista o cerere de chemare in judecata pt 2 acuzați în solidar, dar numai unul dintre acuzați a semnat contractul cu avocatul, dacă avocatulcastiga procesul fiind angajat doar de una din cele doua parti acuzate, ce se întâmplă cu cealaltă parte acuzata care nu a angajat acest avocat sa o apere în proces?

Alte discuții în legătură

Citatie ContSters315143 ContSters315143 1. In citatie pe care am primit-o apare o fraza:\\" in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in ... (vezi toată discuția)
avocatul are voie sa semneze o cerere cu un continut mincinos? nettie nettie Fostul sot a deschis actiunea de stabilire a programului de vizitare copil, iar in cererea actiuni minte ca nu a fost lasat sa-si viziteze copilul si ma ... (vezi toată discuția)
Parata mi-a furnizat date gresite (sediul social) rakoon5 rakoon5 Anul trecut am lucrat impreuna cu un client intr-un proiect IT. Dupa terminare am emis o factura, am decis ca un contract ar completa comanda trimisa de acesta ... (vezi toată discuția)