avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se poata obtine o viza de resedinta/flotant cu o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se poata obtine o viza de resedinta/flotant cu o procura notariala?

Buna ziua, aveti cunostinta sa se poata obtine o viza de resedinta/flotant bazandu-te pe o procura notariala, in lipsa proprietarului?

Mai exact eu vreau sa obtin o viza de flotant, dar proprietarul in acte nu poate ajunge in Bucuresti, eu sugerandu-i fiului proprietarului sa obtina el o procura, si sa vina el in schimbul tatalui cu mine la biroul pentru evidenta populatiei.
Stiu ca trebuie sa fac si un contract de comodat, pentru ca nu voi sta in chirie acolo. Poate tot fiul proprietarului sa incheie acest act?

Alte discuții în legătură

Primire in spatiu locativ sorineldobre sorineldobre Buna ziua , vreau sa primesc pe cineva in spatiu numai pt. a-si putea face buletin de Bucuresti . Nu va locui la mine dar va figura pe adresa mea . Implica ... (vezi toată discuția)
Contract comodat vs viza flotant StefiPop StefiPop Buna ziua. Problema mea este urmatoarea. De 2 ani sunt relocata impreuna cu familia in Brasov. Stau cu chirie in Brasov de 1 an in acelasi apartament. ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru viza de flotant a studentilor - subventie caldura Badea12Mihaela Badea12Mihaela Buna ziua. Suntem 2 studenti care vor sa isi faca viza de flotant. Dar proprietarul locuieste in Bucuresti si nu doreste contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)