avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de mediu - recompense animale de companie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de mediu - recompense animale de companie

Buna! As dori informatii legat de autorizarea de mediu, daca stie cineva. As dori sa infiintez o companie micuta si sa produc mancare pt animale de companie, artizanal. In principiu, recompense din produse naturale, obtinute prin deshidratare din carne de calitate pt consumul uman si legume idem. Practic as avea un frigider pt pastrarea materiei prime, un deshidratator, si echipament simplu de ambalare (cu vidare de exemplu). Aveti idee ce alte echipamente se prevede sa am? Nu reusesc sa gasesc informatia, sau mai bine zis nu stiu unde sa caut. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Lista limente tva 9% claudiaP claudiaP Buna ziua, Unde pot vizuaiza o lista a alimetelor la care se aplica TVA 9%? (vezi toată discuția)
Ce coduri caen imi trebuie sa desfasor urmatoarele activitati???? Ionutz203 Ionutz203 :( VA ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS SIGUR: CE CODURI CAEN IMI TREBUIE SA DESFASOR URMATOARELE ... (vezi toată discuția)