avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, sunt in prenatal (CIM),dar am nascut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, sunt in prenatal (CIM),dar am nascut inainte de termen. ...

Buna ziua, sunt in prenatal (CIM),dar am nascut inainte de termen. Am deasemenea venituri dintr-un PFA. Am cerut inchiderea Pfa-ului, dar cei de la ONRC au fost inchisi si inca nu e inchisa firma, dar eu in timpul asta am mai avut venituri. Este aceasta vreo problema in vederea acordarii indemnizatiei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContabilGB , utilizator 00:18, 4 August 2024
Ce inseamna CIM? Contract individual de munca?

Acum sunteti in concediu medical la un angajator,dar aveti si PFA?

Trebuie sa suspendati activitatea PFA, nu sa-l inchideti, pentru toata perioada concediului de ingrijire copil (trebuie sa faceti acest lucru inainte de a depune dosarul pentru indemnizatie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu cotizare concediu prenatal / postnatal AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Sotia mea este insarcinata si cu 1 Martie a intrat in concediu prenatal. Pana pr 1 Nov 2013 a fost angajata si de la 1 Nov 2013 a avut activitate ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul indemnizatie maternitate pentru cel de-al doilea copil NicoletaMarcela NicoletaMarcela Buna ziua, Fiti draguti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.... Acum sunt in concediu de crestere al copilului pana la data de 11.09.15(am nascut in ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)