avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara!Cand am platit intretinerea la asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara!Cand am platit intretinerea la asociatia de proprietari ...

Buna seara!Cand am platit intretinerea la asociatia de proprietari am aflat de dl.presedinte al asociatiei si doamna administrator,de ce au stabilit sa ne opreasca cate 200 roni in sase transe lunare si dupa mai vedem in functie de contract pentru asa zisa modernizare a liftului.Deoarece,zic ei liftul nu mai are autorizatie I.S.C.I.R de un an.Am avut un soc gandindu-ma ce i s-ar fi putut intampla tatalui meu care e in varsta,mie si chiar vecinilor,deoarece liftul functioneaza si in prezent.Eu consider ca ni s-au pus vietile in pericol,si ni se pun in continuare,multi nestiiind ca functioneaza fara autorizatie.Ce ma sfatuiti sa fac?Plangere la politie,pentru tentativa de omor,avand in vedere ca se poate intampla orice,de la aparitia unui incendiu,blocare in timpul mersului sau deschiderea usilor fara a fi ascensorul la etajul respectiv sau deschderea usilor din interiorul liftului in timpul mersului,avand in vedere ca are aproape 40 de ani.
Ultima modificare: Duminică, 4 August 2024
Stergarel, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata lift persi persi Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje la etajul 1, dar este blocat liftul la acest etaj , insa administratorul ne obliga sa platim lunar suma de 12 lei. ... (vezi toată discuția)
Acces terasa blocului (tranzitare) Ogy Ogy Buna seara, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii la problema mea. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari la ultimul etaj pe una dintre ele. Fiecare scara ... (vezi toată discuția)
Vecini de bloc - lift supravegheat video ContSters360937 ContSters360937 Buna ziua as dori si eu sa stiu.... La noi la blocul unde locuiesc este prevazut cu lift acesta sa reparat din tot blocu numai 25 de vecini in urma reparatiei ... (vezi toată discuția)