Buna ziua,expun urmatoarea speta,am castigat un proces cu firma unde am lucrat ,am o hotarare judecatoreasca pentru reintegrare in munca si plata salariilor pentru perioada cit nu am lucrat.va rog sa imi spuneti cum se platesc accele salarii ,firma ma contacta mi a iminat un nou contract de munca unde este specificata si o perioada de proba,dar nu imi explica nimic de plata accelor salarii,inca nu am semnat accel contract ,doresc niste sfaturi juridice,la ce sa fiu atenta? specific ca m-am aparat singura.MULTUMESC
Nu trebuie incheiat un nou c.i.m. , ci doar emisa o decizie de reintegrare . Este o capcana intinsa de acest angajator., deoarece, pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
Plata salariilor nu are legatura cu alt c.i.m. ..dvs trebuie sa puneti in executare hotararea judecatoareasca.
Foarte bine că v-ați reprezentat singură. La "propunerea" angajatorului, răspundeți amabil, că mulțumiți dar, înainte de a discuta o nouă ofertă, doriți punerea în aplicare a sentinței nr. bla, bla. Și în final, reamintiți că refuzul de a pune în execuție o sentință definitivă este infracțiune și se pedepsește conform Codului Penal. Și o depuneți la registratură. Nu este nevoie să faceți asta dar este civilizat când ți se face o propunere, chiar "indecentă", :) să răspunzi.