avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, fiica mea are handicap accentuat, la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, fiica mea are handicap accentuat, la serviciu,are ...

Bună ziua, fiica mea are handicap accentuat, la serviciu,are salariul minim pe economie, adică 3700 brut,este scutită de impozitul pe salariu,dar I s-a dat doar 200 de lei peste salariu.Este corect doar atât?Nu știu cum se calculează. Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:42, 5 August 2024
Vedeti acest link
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 5 August 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Impozitul pe salariu este de 10%. De acest 10% este scutită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare si salarizare persoana cu handicap CristianaCatalina CristianaCatalina Buna ziua! Sunt o persoana cu handicap si ma voi angaja in cadrul unui O.N.G. ca psihopedagog, as vrea sa stiu care sunt drepturil mele salariale, mai exact ... (vezi toată discuția)
Diminuarea salariului Firtat.Ilie Firtat.Ilie Buna seara! Sunt in concediu medical fiind suferind de cancer colono-rectal, operat cu stoma definitiva. Incadrat in grad de handicap accentuat. Concediul ... (vezi toată discuția)
Oug 3/2018 pentru persoanele scutite de plata impozitului anymaryh anymaryh Buna ziua, Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: Un salariat care este cu grad de handicap accentuat, scutiti de plata impozitului pe salariu. ... (vezi toată discuția)