avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... bună ziua, am 63 de ani, 38 de ani lucrati, si sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

bună ziua, am 63 de ani, 38 de ani lucrati, si sunt in pensie ...

bună ziua,
am 63 de ani, 38 de ani lucrati, si sunt in pensie anticipata partiall cuantumul acesteia fiind ff mic. va rog sa imi spuneti daca mi se recalculeaza pensia dupa criteriile noii legi a pensiilor? si incă o intrebare, daca ai 40 de ani lucrati poti iesi la pensie indiferent de varsta?

Alte discuții în legătură

Cuantumul pensiei anticipate luminigeorgia luminigeorgia Buna ziua. Sunt nascuta in 1955, am 56 ani, am 36 ani vechime in muca, lucrez intr-un spital la sectia sterilizare( din cauza conditiilor de munca am ... (vezi toată discuția)
Aplicare art 56/144(7) din legea noua a pensiei ! johnny_1961 johnny_1961 Buna ziua Sunt nascut in mai 1961 sex masculin ! Am depus dosarul de pensionare pentru pensie anticipat partiala in luna mai 2021 ! Am mai lucrat pana in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala versus pensie de invaliditate Kitte Kitte Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: O persoana poate iesi la pensie anticipat, avand 35 de ani de vechime in munca si varsta de 60 de ani ... (vezi toată discuția)