avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am condus masina si in localitate am avut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am condus masina si in localitate am avut viteza mare ...

Buna ziua,am condus masina si in localitate am avut viteza mare si prin 2 procese diferite in decurs de cateva minute am fost sanctionat cu 20 puncte amenda pe unul si 20 puncte amenda pe celalalt plus cate 4 luni pe fiecare proces verbal deci in total 8 si mi s-a suspendat permisul pe loc fara drept de a conduce.,daca cer anularea proceselor verbale pot sa-mi primesc permisul pana la ramanerea definitive a solutiei?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:13, 6 August 2024
Nu conteaza ce cereti, dar va trebui sa depuneti 2 plingeri contraventionale, cite unul pentru fiecare proces verbal intocmit.
Capitolul VIII Cai de atac împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției
Articolul 118
(1) Împotriva procesului-verbal de constatare și sancționare a contravenției se poate depune plângere, în termen de 15 zile de la comunicare, la judecătoria în a cărei rază de competență a fost constatată fapta ori la judecătoria în a cărei rază teritorială își are domiciliul sau sediul contravenientul.
.............
(cititi si restul, ca sa intelegeti cum va recuperati permisul)
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 6 August 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~