avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua!! Pentru cultura mea generala,as dori să ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua!! Pentru cultura mea generala,as dori să știu dacă ...

Bună ziua!!
Pentru cultura mea generala,as dori să știu dacă există vreun for care poate supraveghea modul în care se desfășoară un proces??Mă refer aici la respectarea legislației,bineînțeles....
Ce se poate face atunci când un judecător prin acțiunile sale,influențează în favoarea cuiva evoluția procesului în vederea emiterii unei hotărâri care să favorizeze pe cineva anume!!
Vă mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 20:03, 7 August 2024
Nu se poate analiza asa ceva generic, daca aveti o situatie concreta, reveniti. Detaliile fac diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teorie peraspera peraspera Ma refer la intelegerea rolului activ al judecatorului: se intelege prin aceasta, de exemplu si situatia urmatoare: Scuze!!! Sa zicem ca: Avocatul partii Y ... (vezi toată discuția)
Extindere program vizitare stefan_71 stefan_71 Buna ziua! In prezent am un program de vizitare minor stabilit de instanta de judecata si as dori ca in anul ce urmeaza sa-i aduc imbunatatiri in sensul de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata Nic.Cic Nic.Cic Buna ziua, de mai bine de 6 ani, presedintele asociatiei de proprietari initiaza recurs dupa recurs in procesul cu fostul administrator, pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)