avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Important !Bună ziua! În momentul în care am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Important !Bună ziua! În momentul în care am născut eram minoră! Deși ...

Bună ziua! În momentul în care am născut eram minoră! Deși copilul meu are în certificatul de naștere atât mama (eu) cat și tata( trecut ulterior, după 3 luni de la naștere, în prima faza având linie) mama mea a luat copilul pe domiciliul ei, și tot ea l-a și scos din spital pentru ca eu nu puteam! Alocația și inclusiv ajutorul de creștere pentru copil de la momentul respectiv au fost și este în continuare pe numele mamei mele! În această situație la cine se află custodia copilului! Întreb deoarece vreau să scot copilul din țară , am nevoie de pașaport și procură, de la cine am nevoie , de la tatăl lui sau de la părinții mei ? Vă mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Scoatere minor din tara pop_adina pop_adina Buna ziua, am doua intrebari.Am o fetita pe care o cresc singura, este in custodia mea prin hotarare judecatoreasca, pentru a iesi din tara cu ea am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Procura minor sergiuoctavian sergiuoctavian Buna ziua, Am o prietena care are un copil minor, nascut in Italia, dar nu a fost casatorita cu tatal copilului iar la nastere copilul a fost trecut pe ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor LidiaSav LidiaSav Divort de comun acord cu soțul, mergem la notar. Eu vreau sa plec din țară cu tot cu copil dupa pronunțarea divorțului. Pot face asta, chiar daca ... (vezi toată discuția)