avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept Medical - Eliberare Dosar Medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept Medical - Eliberare Dosar Medical

Drept Medical - tatal meu in virsta de 87 ani (aproape 88). A fost internat la urgente dupa a cadere - dar isi revenise deja inca la urgenta. Totusi doctorii au sugerat sa-l investigheze la cardiologie (totul a fost bine acolo) si apoi la neurologie - acolo in scurt timp s-a infectat cu o bacterie si I-ai administrat in tratament medicamentos atit de exagerat incit corpul lui a cedat - si a decedat. Sotia si fiica (eu) au facut cerere cind era Inca in viata - dar si ulterior sa obtinem Dosarul lui medical - dar am fost refuzate de fiecare data de Conducerea Spitalului. La primul refuz, pt ca tata trebui a sa semneze cererea (desi era imobilizat la pat) sotia (familia) nu are drept la actele medicale. Iar al doilea refuz pe motivul da trebuie sa fi facut act de succesiune - fara acestanu ii elibereaza sotiei Dosarul Tatalui decedat.

Cum sa procedam, si care este litera legii in acest caz?

Multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: VirMAE , utilizator 16:54, 8 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Motivarea spitalului mi se pare clara - sa faceti actul de succesiune.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Va multumesc - foarte util articolul si recomandarea D-voastra - vom urma sfatul

~ final discuție ~