avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, pentru un divorț cu costuri puține dar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, pentru un divorț cu costuri puține dar la judecătorie ...

Bună seara , pentru un divorț cu costuri puține dar la judecătorie fără a trece pe la un avocat cum ma sfătuiți sa fac ?? De menționat ca am insistat sa mergem la notar, ca azi că mâine și nu am ajuns la nici un rezultat .Menționez ca suntem trecuți de vârstă a doua ,doi copii fiecare la casa lor ,deci nu ne impiedica altceva ! Eu momentan vreau divorțul și ea ,asa și asa și apoi cand vine vremea ne împărțim ce am agonisit ! In acest moment suntem separati fiecare cu banii lui de la mancare pana la facturi cum se spune "nemțește " de peste 3 ani ,va rog un răspuns sincer ! Mulțumesc frumos ,o seară bună!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt costuri minime puteți angaja av doar pt a va redacta cererea de chemare în judecata fără reprezentare la proces.
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua ! Cu respect, va mulțumesc frumos !

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pt costuri minime puteți angaja av doar pt a va redacta cererea de chemare în judecata fără reprezentare la proces.

Ultima modificare: Vineri, 9 August 2024
codrutz2007, utilizator
Bună ziua , vream sa divorțam dar au trecut anii pe lângă noi fără sa se întâmple ceva ! Asa ca am decis sa fac primul pas,ca vrea nu vrea trebuie sa bag divorțul ! Iar în legătură cu partajul eu vreau și maine ,dar ca să ma tina suspendat ea vrea mai întâi partajul și apoi divorțul iar eu am spus ,divorț și apoi partaj ,și partajul sa nu fie prin judecătorie ca sunt costuri mari ,aici e și ea de acord ! Cred ca m-am făcut înțeles! Mulțumesc frumos !

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună ziua.

Din situația expusă de către dvs., nu se înțelege decât că vă doriți divorțul, că acesta nu se poate realiza pe cale amiabilă și costurile să fie minime. Cu privire la partaj, nu se înțelege dacă doriți să îl faceți sau nu, deși e o situație ce necesită a fi rezolvată.
Sfatul meu este să vă angajați, totuși, un avocat sau cel puțin să mergeți la o consultație, fiindcă rezultatul demersurilor dvs. depinde foarte mult de formularea unei cereri întemeiată în mod corect, atât în drept, cât și în fapt, dar și de administrarea unui probatoriu suficient, iar aceste aspecte nu le veți desluși de unul singur și nici nu veți primi răspunsuri complete în cadrul acestei discuții pe forum.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Ultima modificare: Vineri, 9 August 2024
codrutz2007, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~