avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Trebuie sa platesc factura Regina Maria semnata ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Trebuie sa platesc factura Regina Maria semnata inainte de consultatie daca nu mai vreau sa beneficiez de serviciile respective?

Buna, am o intrebare privitor la o factura emisa de Regina Maria cu o oferta la un pachet de consultatie plus ecografie pe care din graba am semnat-o, urmand sa o achit dupa efectuarea consultatiei. Inainte sa ajung la medic m-am razgandit si am intrebat la rceptie daca ot reveni alta data pentru ea. mi s-a spus ca da, asa ca am plecat de acolo. intre timp insa m-am razgandit, ajungand la conlcuzia ca as plati mult mai mult decat imi permit. am primit un telefon de la receptie dupa maximum o ora in care am fost intrebata de ce nu am mers la consultatie, si am explicat situatia, receptionista convenind in cele din urma ca va incerca sa imi stearga acea factura din cont (mai clarific o data ca serviciul nu a fost efectuat). acea factura neachitata imi apare inca in cont dupa cateva ore, avand scandenta peste trei zile. Intrebarea mea este daca sunt obligata legal sa o platesc, desi nu am beneficiat de respectivele servicii si nici nu mai vreau sa beneficiez de ele? Ce se poate intampla daca nu o fac?

Alte discuții în legătură

Factura abuziva regina maria mzaha mzaha Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie: am facut o programare telefonica la clinica Regina Maria pentru o consultatie la interne in baza unui voucher emis ... (vezi toată discuția)
Incetare contract regina maria alora005 alora005 Buna ziua. Am urmatoarea problema cu Centrul Medical Unirea (Regina Maria) Pe 07.04.2021 am facut online un contract cu Centrul Medical Unirea (Regina Maria) ... (vezi toată discuția)
Timp de plata de la emiterea facturii lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarele informatii: 1. In cat timp de la emiterea facturii, trebuie s-o plateasca o persoana fizica? In care lege este ... (vezi toată discuția)