avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, In contextul digitalizarii, am vrea stim ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, In contextul digitalizarii, am vrea stim care sunt ...

Buna ziua,
In contextul digitalizarii, am vrea stim care sunt furnizorii de servicii de semnatura electronica agreati si acreditati de catre Ministerul Muncii, pentru a fi folosite in relatiile de munca, dar si in rapoartele comerciale. Care sunt dezavantajele/riscurile care ar trebui luate in considerare.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratii online rain4est rain4est A folosit cineva noul sistem de declarare a contributiilor ? Cred ca ar fi de folos sa aflam cate ceva despre noul sistem, cum se obtine semnatura electronica, ... (vezi toată discuția)
Un ong este furnizor de servicii sociale ? Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua! As vrea sa stiu daca un ong - asociatie persoane cu handicap este considerata furnizor de servicii sociale si trebuie acreditata si LICENTIATA ... (vezi toată discuția)
Valoarea mailului in instanta ContSters82010 ContSters82010 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, din experienta dvs., daca e-mailul are valoarea unui inscris sub semnatura privata? Speta este urmatoarea: Un furnizor, cu ... (vezi toată discuția)