avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, In contextul digitalizarii, am vrea stim ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, In contextul digitalizarii, am vrea stim care sunt ...

Buna ziua,
In contextul digitalizarii, am vrea stim care sunt furnizorii de servicii de semnatura electronica agreati si acreditati de catre Ministerul Muncii, pentru a fi folosite in relatiile de munca, dar si in rapoartele comerciale. Care sunt dezavantajele/riscurile care ar trebui luate in considerare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 10 August 2024
1. Furnizarea serviciilor de certificare nu este supusă niciunei autorizări prealabile și se desfășoară în concordanță cu principiile concurenței libere și loiale, cu respectarea actelor normative în vigoare.

2. Cu 30 de zile înainte de începerea activităților legate de certificarea semnăturilor electronice persoanele care intenționează să furnizeze servicii de certificare au obligația de a notifica autoritatea de reglementare și supraveghere specializată în domeniu cu privire la data începerii acestor activități.

3. Registrul furnizorilor de servicii de certificare
[ link extern ] /

~ final discuție ~