avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am o cunoștință care a fost fraudat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am o cunoștință care a fost fraudat grav. I au ...

Bună ziua! Am o cunoștință care a fost fraudat grav. I au luat din cont foarte mulți bani. I a fost clonat telefonul , s a accesat apoi aplicația băncii, și s au golit conturile . Plângere la poliție .. etc… toată lumea îi încurajează să si vada de treabă ca nu se mai recuperează nimic. Întrebarea este dacă este dovedit ca s a fraudat, banca nu despăgubește cumva? Este cam aceeași chestie cu clonarea cardului pan la urma. Și în cazul clonării cardului parcă se despăgubește ceva din suma pierdută . Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:34, 9 August 2024
Din pacate nu cunosc drept bancar ca sa va ajut concret. Insa daca vrea o sansa, ar trebui sa consulte macar un avocat care sa aiba aceasta specializare si experienta.
Totusi, cardurile si ATMurile sunt raspunderea bancilor, iar telefonul este raspunderea proprietarului persoana fizica, asa incat cele doua nu sunt cam aceeasi chestie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu card prin internet lucicasweis lucicasweis Buna seara, Va rog, sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: Am o mica agentie de turism , prin care pot emite si bilete de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia ... Chertitaflaviu Chertitaflaviu Buna ziua! Ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia că nu există soluții legale în timp real pt a remedia o problema destul de grava in ... (vezi toată discuția)
Carduri de credit titular decedat aba1011 aba1011 Buna seara din nou. Socrul meu a decedat si a rămas in urma lui 2 carduri de credit care sunt pline nu sunt datorii la ele si am vrea sa le închidem. De la ... (vezi toată discuția)