avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

salarii compensatorii

buna .am si eu o intrebare .Lucrez la stat si personalul care lucreaza va fi disponibilizat de la 1 martie 2010 . eu mi am gasit la alta firma privata de lucru , tot de la 1 martie . La stat se vor da salarii de completare a veniturilor , +somaj . stie cineva sa mi spuna daca ma angajez mai primesc salariile de compenare din moment ce eu nu voi figura in evidenta la somaj multumesc .va rog cit mai urgent un raspuns
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 19:42, 6 Februarie 2010
Buna seara,
salariul/salariile compensatorii, trebuie sa le primiti, chiar daca v-ati gasit alt loc de munca. Nu are nicio legatura salariul compensatoriu cu indemnizatia de somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de indeplinit pentru concediu crestere copil pfapfa pfapfa Buna ziua, De la 1 martie 2012 a intrat in vigoare legea prin care celalat parinte (in cazul nostru tatal) este obligat sa ia o luna de concediu de ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu - contributii si decl 112 crisadi crisadi Buna ziua Va supun atentiei urmatoarea problema : un angajat este disponibilizat cu 29 martie prin desfiintarea postului. I se acorda 1 salariu compensatoriu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj, calcul lucianvlan lucianvlan Buna ziua, va rog cateva prezizari ref la calculul indemnizatiei de somaj: 1. in cazul in care cineva a fost disponibilizat colectiv si a primit cateva ... (vezi toată discuția)