avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refacere scara de acces in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refacere scara de acces in bloc

Buna ziua,

Parintii mei locuiesc in provincie, intr-un bloc a carui scara de acces, cea de la intrarea blocului, este deteriorata si devine uneori chiar periculoasa pentru persoanele care au o mobilitate redusa. Au intrebat la asociatia de locatari daca se poate reface si in ce conditii si li s-a zis ca este responsabilitatea Primariei sa se ocupe de acest aspect. Exista vreo procedura in acest sens? unde sa se adreseze?
Ultima modificare: Luni, 12 August 2024
andreea_anghelescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:46, 12 August 2024
Cine v-a spus povestea cu primaria, daca are functie in asociatie, v-a mintit. Acea scara e parte comuna tuturor si se repara pe banii din fondul de reparatii. repartizarea cheltuielilor se face conform cotei parti indivize.
Puteti gasi informatii in legea asociatiilor de proprietari : [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 12 August 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocare cheltuieli de reparatii+modernizare lift intr-o asociatie de proprietari CristianaP CristianaP Buna ziua, cum se aloca cheltuielile de reparatii+modernizare a unui lift intr-o asociatie de proprietari alcatuita din 7 scari. Fiecare scara are cate un ... (vezi toată discuția)
Anvelopare blocuri rocky rocky Buna ziua, va supun atentiei un fapt: locuiesc in bucuresti intr-un bloc P+4. O vecina a contractat in particular (deci nu prin asociatia de proprietari) o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma lamuriti asupra unor aspecte: 1. cand ... Lumyna Lumyna Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti asupra unor aspecte: 1. cand se amenajeaza scara unui bloc, cine suporta costurile, locatarii scarii respective sau toata ... (vezi toată discuția)