avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Sunt într-o relație de 10 ani și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Sunt într-o relație de 10 ani și căsătorită ...

Bună ziua,
Sunt într-o relație de 10 ani și căsătorită de 4 ani. Avem un copil de 3 ani. Relația nu a mers foarte bine pe tot parcursul, eu m am descarcat unui coleg dar nimic altceva și din răzbunare ca i s-a părut lui nustiu ce si ia zis tot soțului. Acum soțul vrea sa ma bage la abandon de copil,atât timp cât eu 3 ani de zile am stat mereu cu el, am avut grija de el, când veneam de la munca mereu stăteam cu dansu, nu îl neglijam, nu nimic. poate sa îmi facă asa ceva ?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: all3x@ndra , utilizator 23:23, 13 August 2024
Nu exista abandon de familie în sensul folosit de dvs.zchiar dacă aveați relații extraconjugale era un motiv de divorț, dar atât..
El tot ma amenință că îmi va lua copilul cu dovezile ca am vorbit prin mesaje. Sau varianta sa renunț eu la copil dar asta în nici un caz nu vreau. Nu vreau sa ajung nici la divorț .
Cat despre persoana respectiva as putea sa ii fac ceva cu legea?? Din moment ce a arătat mesajele să-mi facă rău? Și se da drept alta persoana, nu recunoaște ca ar fi el cine a trimis mesajele.
Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 13 August 2024
all3x@ndra, utilizator

~ final discuție ~