avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Sunt pensionara si am avut concediu medical ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Sunt pensionara si am avut concediu medical 18 luni ...

Buna ziua.
Sunt pensionara si am avut concediu medical 18 luni pt tratament cancer mamar, avand deja 35 ani vechime de contributie.
Vreau sa stiu daca la recalculare voi primi punctaj de stabilitate pt aceasta perioada. Mentionez ca in timpul concediului medical am platit contributie pt pensie, dar a fost plafonata, conform legii in vigoare.

Alte discuții în legătură

Pensionarea pe caz de boala cancer mamar ursu80 ursu80 Cadru didactic in varsta de 57ani cu peste25 de ani vechime in munca pierde titulatura pe post si ramane doar cu 6 ore pe saptamana incepand cu data de 1 ... (vezi toată discuția)
Concediul medical pentru cancer considerat vechime pentru pensie? mtrufin mtrufin buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma indrumati - sotul meu a fost diagnosticat cu cancer in martie 2012 si beneficiaza de concediu medical pana in ... (vezi toată discuția)
Pentru un bolnav de cancer mamar Laura2186 Laura2186 Buna ziua matusa mea a fost diagnosticata cu cancer mamar in ianuarie 2018 de atunci este in medical si deocamdata face tratament la 21 de zile apoi o sa ... (vezi toată discuția)