avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În cât timp se comunică apelul părților în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

În cât timp se comunică apelul părților în dosarele de „Litigii cu profesioniștii”?

Din Martie 2023 mă judec (ca reclamant) cu o societate într-un dosar de „Litigii cu profesioniștii”, prima instanță admițând cererea mea.

Ca urmare a acestei decizii, partea adversă a făcut apel (în termenul legal de la comunicarea hotărârii) în Decembrie 2023, iar dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București în Martie 2024 (lucru pe care l-am aflat de pe portal.just.ro).

De atunci, nici eu și nici avocatul care m-a ajutat cu partea de Fond nu am primit nimic cu referire la acest apel. Nici pe portal nu apare vreun termen sau vreo modificare a dosarului.

Când ar trebui să mă aștept că voi primi măcar invitația de a depune întâmpinare (CJ)? Se poate ca apelul să se judece sau să fie respins fără citarea (în nicio ședință) a părților?

Nu sunt avocat. Îmi cer scuze dacă întrebările sunt prea simple, dar sunt de mare interes pentru mine.

Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2024
lica88, utilizator
Daca doriti, mergeti sa vedeti dosarul la arhiva sau cereti acces la dosarul electronic. Nu va putem, spune, nu stim incarcarea completului la care este dosarul dv. Totusi, e cam mult timp trecut, trebuia sa fi primit ceva...
Teoretic la secția litigii de munca a Tribundlului Bucuresti cauzele se judeca cu celeritate comparativ cu alte litigii de la aceeași instanta iar apelul ajuns la Curtea de Apel primește termen în câteva luni.Nu se judeca nimic fără sa fiți citat în rest.nu poate aproxima nimeni.
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~