avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua . Acum 2 zile am cumpărat un autoturism ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua . Acum 2 zile am cumpărat un autoturism înscris în ...

Buna ziua .
Acum 2 zile am cumpărat un autoturism înscris în marea Britanie UK , de la un domn. Am făcut contract de vânzare cumpărare , am conversațiile cu dânsul pe watsap , poze la buletinul lui. Exact cum se face când cumperi un lucru .
ASTAZI la doza zile distanță a venit politia la poarta aratandumi că pe gps apare mașina la mine în curte și că trebuie să mi-o ridice apărând că ,,bun pentru confiscare`` am incercat sa îl sun pe băiatul de la care am cumpărat mașina are telefonul închis
La porțile am dat contractul conversatia după watsap și buletinul vânzătorului
Iar polițistul Mia zis că o să mi se facă dosar penal pentru tăinuire
INTREBAREA MEA ESTE :
DE CE SA MI SE FACA DOSAR DACA EU SUNT CUMPARATOR DE BUNA CREDINTA DEMONSTATND ACEST FAPT SI CE POT PATII IN ASEMNEA CAZ
va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: abuzinserviciu99 , utilizator 12:12, 26 August 2024
Buna ziua, De unde stiti ca VI S-A FACUT DOSAR dumneavoastra?
Pentru orice fapta penala se deschide un dosar cu privire la FAPTA.
(dosar inseamna ca intre doua coperti se aduna hartii, adica lucrari de urmarire penala)
Deocamdata nu ati fost audiat in calitate de SUSPECT. (asa se intelege din mesajul dvs)
Daca veti fi audiat in calitate de SUSPECT, abia atunci veti incepe sa va intrebati DE CE?
Doar dvs stiti daca sunteti sau nu tainuitor. Daca nu sunteti, nu veti fi tras la raspundere.
Hai sa fim putin mai "oameni". E evident ca politistul i-a spus ca o sa i se faca DUMNEALUI dosar penal pentru tainuire, nu ca o sa se investigheze in rem fapta de tainuire. E normal ca cineva fara pregatire juridica sa se sperie.

~ final discuție ~