avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Un băiețel de 7-8 ani se plimba cu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Un băiețel de 7-8 ani se plimba cu o motoretă ...

Bună ziua! Un băiețel de 7-8 ani se plimba cu o motoretă mică pentru copii pe benzina, merge cu viteza mare pe drumul public dintr-un oraș. Tatăl lui este pe strada, și îl încurajează! Sunt profund îngrijorat pentru ca pe strada trec mașini multe. Este legal faptul ca băiețelul se plimbă cu motoretă? Ce pot face? Apel 112? Sesizare la Poliție?

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera gropita gropita Buna ziua, Vin cu o intrebare, in speranta ca cineva cunoscator imi poate raspunde. Desi nu am permis de conducere, detin o masina. Legatura intre ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei/ordonantei de neincepere urmarire penala? dumitreldd dumitreldd Pe scurt: In luna 07.2012 am fost oprit de un echipaj al Politiei Rutiere Braila pe un drum care era situat in afara orasului Braila (la data respectiva). Eu ... (vezi toată discuția)
Schimbare limita de viteza pe strada secundara j_add j_add Buna ziua! Locuiesc pe o strada secundara, intr-o comuna si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute, ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a schimba ... (vezi toată discuția)