avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salutare! Am si eu nevoie de o indrumare un sfat ceva! ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salutare! Am si eu nevoie de o indrumare un sfat ceva! Sotia ...

Salutare! Am si eu nevoie de o indrumare un sfat ceva!
Sotia in momentul de fata se afla in Concediu Creștere Copil pana in 08-10-2024 intre timp sotia a ramas din nou gravida urmand sa nasca in ianuarie 2025, care sunt pasii de urmat astfel incat sotia sa beneficieze de un venit si in perioada dintre finalul CCC si nastere? Mentionez ca anterior nasterii primului copil sotia a avut un PFA, PFA a căruia activitate momentan este suspendata! Am inteles ca pentru a beneficia de concediu medical sotia trebuie sa aibă un contract cu casa de sănătate acum pentru acest contract trebuie redeschis acel pfa? Sau se poate cotiza si pe persoana fizica? Contractul trebuie facut înainte de finalul primului CCC sau din momentul incheierii CCC?

Alte discuții în legătură

Concediu cresterea copilului maoricyo maoricyo Intrebare : Sotia se afla in concediu de crestere a copilului, concediu care expira in NOV.2012 si este beneficiara a indemnizatiei pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Buna dimineață! se pare ca nu pot sa adorm pana nu aflu mai ... Cosmin9095 Cosmin9095 Buna dimineață! Se pare ca nu pot sa adorm pana nu aflu mai multe detalii despre o anumita situatie! Eu cu sotia mea avem o fetita de un an jumatate ( ... (vezi toată discuția)
Primirea indemnizatiei pentru cresterea copilului este conditionata de plata cotei de contributie de 0,85% la cass? Simona_Mereu Simona_Mereu Sunt PFA din noiembrie 2012 si am platit pana acum impozitul pe venit si cotizatia CASS stabilite prin deciziile emise de la Finante. Acum sunt gravida in 36 ... (vezi toată discuția)