avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revizuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revizuire

Buna ziua,

Am inceput revizuirea uni dosar penal si am o nelamurire la care va rog sa ma ajutati.
Am primit o decizie a Curtii de Apel prin care am fost condamnat la 2 ani inchisoare cu supendare si plata unei sume la bugetul de stat pentru care s-a inceput executarea silita, inaintea inceperii revizuirii.:(( Am contestat in instanta executarea silita.
Intrebare: Pot organele fiscale merge mai departe cu executarea silita pana la pronuntarea unei solutii definitive la revizuire? Cum pot sa ii aman pana la finalizarea revizuirii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 06:58, 7 Februarie 2010
Incercati sa analizeze un avocat toate actele dosarului.
Daca va executa si se va dovedi ca veti avea dreptate se vor returna banii.
Nu aveti ce sa cautati intr-un proces civil.

avocat Claudiu Lascoschi
In contestatia la executare,a-ti mai formulat si alte cereri accesorii?
In functie de stadiul dosarului supus revizuirii,art.400 si 404 c.pr.pen.se pot referi si la situatia invocata de dvs.
Pentru mai multe lamuriri precizati-ne,va rog stadiul in care se afla dosarul ?
A fost pronuntata incheierea de admitere in principiu,prev.de art.403 c.pr.pen. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S a pronuntat pedeapsa cu executare. ce se poate face? irinapetrescu irinapetrescu doua instante au hotarat ca nu sunt suficiente dovezi pentru pronuntare de vinovatie. iar a treia a pronuntat vinovat si pedeapsa cu executare, 3 ani si ... (vezi toată discuția)
Proces penal-suspendare executare silita sammy44 sammy44 Buna ziua. Daca exista o executare silita inceputa ca procedura , poate fi suspendata datorita unei cereri de revizuire apobata de catre tribunal , de pe urma ... (vezi toată discuția)
Cale de atac pt.o hot.irevocabila si definitiva penala neadrian neadrian Doresc sa aflu daca se mai poate face ceva in cazul in care s-a emis o hot.jud.definitiva si irevocabila.S-a efectuat deja arestarea.Multumesc. La data ... (vezi toată discuția)