avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am o mica nelamurire si sper ca m-ar putea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am o mica nelamurire si sper ca m-ar putea ajuta cineva. ...

Buna ziua!
Am o mica nelamurire si sper ca m-ar putea ajuta cineva.
Se da urmatoarea speta:
Langa blocul in care locuiesc, s a construit o casa, iar proprietarul casei si-a facut abonament DIGI pentru fibra optica. Cei de la digi au venit si i-au tras fibra optica de pe scara unde locuiesc in acel bloc, iar acum in fata balconului imi atarna un cablu lung de aprox 40m de fibra optica, fapt ce ma deranjeaza vizual.
Ce as putea face ca acel cablu sa fie dat jos,deoarece fiind o casa individuala probabil a iesit mai ieftin sa faca asta decat sa i instaleze cei de la DIGI cutia aceea din care pleaca fibra optica si care exista la fiecare etaj.
Ultima modificare: Joi, 15 August 2024
Raymus, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:09, 15 August 2024
Singura posibilitate e sa faceți reclamație la DIGI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini pentru instalare internet prin fibra optica alex-emm alex-emm Buna ziua, In blocul (mic, 8 apartamente) in care m-am mutat nu exista inca fibra optica. Am nevoie de acordul lor pentru ca provider-ul sa vina sa instaleze, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Providerul [r] ilegalitati NetFan NetFan Salutari, inca din 2008, pe cand [R]a preluat anumite retele de tip cartier, pana in prezent(2012) au cablat diversi beneficiari fara a avea o aprobare din ... (vezi toată discuția)