avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Am o mica nelamurire si sper ca m-ar putea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Am o mica nelamurire si sper ca m-ar putea ajuta cineva. ...

Buna ziua!
Am o mica nelamurire si sper ca m-ar putea ajuta cineva.
Se da urmatoarea speta:
Langa blocul in care locuiesc, s a construit o casa, iar proprietarul casei si-a facut abonament DIGI pentru fibra optica. Cei de la digi au venit si i-au tras fibra optica de pe scara unde locuiesc in acel bloc, iar acum in fata balconului imi atarna un cablu lung de aprox 40m de fibra optica, fapt ce ma deranjeaza vizual.
Ce as putea face ca acel cablu sa fie dat jos,deoarece fiind o casa individuala probabil a iesit mai ieftin sa faca asta decat sa i instaleze cei de la DIGI cutia aceea din care pleaca fibra optica si care exista la fiecare etaj.
Ultima modificare: Joi, 15 August 2024
Raymus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:16, 16 August 2024
Singura posibilitate e sa faceți reclamație la DIGI.
Nu a ieșit deloc mai ieftin pentru ca nu clientul plătește pentru infrastructura necesară serviciilor , indiferent de operator . Așa a fost mai avantajos pentru DIGI si n-o sa obțineți in nici un caz desființarea firului respectiv . Mai mult ca sigur exista nenumărate fire intre blocul d-voastră si alte blocuri vecine , dar de obicei sunt montate la înălțimea ultimului etaj si sunt mai puțin vizibile .
Este singurul fir existent legat intre bloc si o casa individuala din zona, nu ar fi avut nevoie de acordul asociatiei de proprietari inainte sa traga un fir de pe spatiul comun al scarii noastre catre o alta cladire?
Daca va deranjeaza asa tare incercati totusi sa primiti un raspuns de la DIGI . Si la noi pe strada unde toate casele beneficiaza de serviciile lor , firele sunt prinse pe garduri , neexistand alta posibilitate in zona .
Ultima modificare: Vineri, 16 August 2024
Etsy123, utilizator
In vederea păstrării caracterului specific al spațiului urban din intravilanul localităților se interzice montarea supraterană, pe domeniul public, a echipamentelor tehnice care fac parte din sistemele de alimentare cu apă, energie electrică, termoficare, telecomunicații, transport în comun, a automatelor pentru semnalizare rutieră și altele de această natură.
- anexa 1 din Hotararea Guvernului 525/1996 pentru aprobarea Regulamentului general de urbanism -

~ final discuție ~