avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare de weekend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare de weekend

Buna ziua!Care este termenul pt plata orelor de weekend daca acestea nu se pot da liber?Daca am program normal de lucru de 8 ore/zi de luni pana vineri insa in ultima perioada am lucrat si in weekend (8 ore,sambata,respectiv 16 duminica)Am lucrat de aceasta maniera cam 3 weekenduri.Din cauza programului incarcat aceste ore de weekend nu s-au dat liber(doar s-au platit cu spor).

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare lumifatu lumifatu Lucrez intr-o saptamana de la ora 8.00 la ora 14.00 de luni pana joi iar vineri lucrez de la ora 8.00 la ora 20.30. dupa calculul meu de luni pana joi se fac ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare in weekend oniga_ioana82 oniga_ioana82 Buna ziua, In cazul in care avem angajati care lucreaza(12/24) ore suplimentare in timpul weekendului, la plata acele ore suplimentare se platesc atat cu spor ... (vezi toată discuția)
Zile libere IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti cu cate zile libere se recompenseaza o zi lucrata de sambata, duminica sau sarbatoare legala?sau mai bine zis, 8 ore inseamna ... (vezi toată discuția)